15 min, 591 calorieën, 1 portie
Proteïne
37 gr
Vet
44 gr
Koolhydraten
11 gr
Ingrediënten:
– 2 eetlepels olijfolie (extra vierge)
– 2 eetlepels amandelboter
– 125 gr kipfilet
– 4 zongedroogde tomaten
– optioneel: 1 theelepel zout
– optioneel: ½ knoflookteen
Bereiding:
1. Verhit een koekepan op een middelhoog vuur met de olijfolie.
2. Pel en hak de knoflook en doe het in de koekepan. Doe de kip, zongedroogde tomaten, en een beetje zout erbij. Ongeveer 4 minuten bakken tot de kip bruin is. Bak dan de kip nog eens 4 minuten aan de andere kant, verlaag zo nodig het vuur. Giet de amandelboter in de pan, en laat het warm worden.
3. Serveren en genieten!
Ingrediënten vervangen?
Een paar opties om ingrediënten te vervangen:
kipfilet -> kalkoenfilet
olijfolie -> koolzaadolie
amandelboter -> pindakaas
zongedroogde tomaat -> tomaat
knoflook -> bieslook
Laat een antwoord achter