Bereiding
Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met peper en zout. Was de aspergetips en snij een klein stukje van de onderkant af. Maak het bosuitje schoon en snij het in ringen. Smelt olie of roomboter in de pan. Leg de aspergetips en het bosuitje erin en laat 3 minuten zachtjes gaar worden. Voeg vervolgens de kaas toen aan het eimengsel en klop nog even los. Til de asperges op en schenk het eimengsel in de pan. Leg de asperges weer terug en laat de omelet op zacht vuur gaar worden.
Super gezond: Asperges zijn enorm rijk aan vitamine B en bevatten maar 20 calorieën per 100 gram.
Ingrediënten:
voor 1 persoon
50 gram groene aspergetips
1 bosuitje
3 eieren
2 eetlepels melk
25 gram geraspte geitenkaas
peper en zout naar smaak
(kokos)olie of roomboter om in te bakken
Laat een antwoord achter