5 min, 319 calorieën, 1 portie

Proteine

8 gr

Vet

8 gr

Koolhydraten

53 gr


Ingrediënten:

– 30 gr granola
– 1 appel
– 150 gr venkel (gesneden)
– 100 gr selderij (gesneden)
– 175 ml water
– optioneel: 1 theelepel kaneel
– optioneel: 2½ theelepel geraspte gember

Bereiding:

1. Verwijder de buitenste bladeren van de venkelknol.
2. Maak de venkel schoon, en hak deze in stukjes.
3. Maak de appel schoon, snij in stukjes en verwijder de pitjes.
4. Maak de selderij schoon en snij deze.
5. Pel en rasp de gember.
6. Doe al de ingrediënten in een blender.
7. Voeg water toe, en mix totdat het een gladde massa is.
8. Serveer in een glas en sprinkel er granola overheen. Serveren.


Fitzy magazine

Ingrediënten vervangen?

Een paar opties om ingrediënten te vervangen:

granola -> havermout
appel -> peer
venkel -> droge spinazieblaadjes
selderij  -> komkommer

Fitzy magazine

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.