10 min, 602 calorieën, 1 portie
Proteïne
52 gr
Vet
35 gr
Koolhydraten
21 gr
Ingrediënten:
– 10 walnoten
– 1 ½ theelepel olijfolie (extra vierge)
– 100 gr paprika (elke kleur, gesneden)
– 175 gr kipfilet
– optioneel: een beetje zout en zwarte peper
– optioneel: ½ theelepel azijn
– optioneel: 1 ½ theelepel mosterd
– optioneel: 75 gr selderij (fijn gehakt)
– 1 ½ theelepel olijfolie (extra vierge)
– 100 gr paprika (elke kleur, gesneden)
– 175 gr kipfilet
– optioneel: een beetje zout en zwarte peper
– optioneel: ½ theelepel azijn
– optioneel: 1 ½ theelepel mosterd
– optioneel: 75 gr selderij (fijn gehakt)
Bereiding:
1. Doe de olijfolie over de kip, en kruid daarna met peper en zout.
2. Verhit een pan op een middelhoog vuur. Bak de kip voor 10 minuten. Tussendoor omdraaien.
3. Doe de kip op een pan, en laat deze voor 5 minuten staan.
4. Snijd de kip in dikke stukken en doe ze in een kom met de andere ingrediënten.
5. Voeg mosterd en azijn naar smaak toe. Hussel zachtjes door elkaar. Eet smakelijk!
Ingrediënten vervangen?
Een paar opties om ingrediënten te vervangen:
walnoten -> amandelen
olijfolie -> koolzaadolie
kipfilet -> mager rundvlees
paprika -> courgette
selderij -> komkommer
Laat een antwoord achter