30 min, 605 calorieën, 1 portie
Proteïne
27 gr
Vet
45 gr
Koolhydraten
23 gr
Ingrediënten:
– 75 gr parmezaan (geraspt)
– 1½ eetlepel sesamzaadjes
– ½ courgette
– 1½ eetlepel olijfolie (extra vierge)
– optioneel: ½ knoflookteen
Bereiding:
1. Verhit de oven tot 170°.
2. Mix de parmezaan met de gepelde en gesneden knoflook.
3. Plaats de courgette op een bakplaat met bakpapier. Sprenkel de olijfolie er overheen, en vervolgens het parmezaanmengsel. Plaats het in de oven, en bak voor 15 minuten. Besprenkelen met sesamzaadjes, en voor nog eens 10 minuten bakken.
4. Als gewenst, sprenkel zwarte peper er overheen. Enjoy!
Ingrediënten vervangen?
Een paar opties om ingrediënten te vervangen:
parmezaan -> goudse kaas
olijf olie -> koolzaadolie
sesamzaadjes -> zonnebloempitjes
courgette -> aubergine
knoflook -> bieslook
Laat een antwoord achter