30 min, 605 calorieën, 1 portie

Proteïne

27 gr

Vet

45 gr

Koolhydraten

23 gr

Ingrediënten:

– 75 gr parmezaan (geraspt)
– 1½ eetlepel sesamzaadjes
– ½ courgette
– 1½ eetlepel olijfolie (extra vierge)
– optioneel: ½ knoflookteen

Bereiding:

1. Verhit de oven tot 170°.
2. Mix de parmezaan met de gepelde en gesneden knoflook.
3. Plaats de courgette op een bakplaat met bakpapier. Sprenkel de olijfolie er overheen, en vervolgens het parmezaanmengsel. Plaats het in de oven, en bak voor 15 minuten. Besprenkelen met sesamzaadjes, en voor nog eens 10 minuten bakken.
4. Als gewenst, sprenkel zwarte peper er overheen. Enjoy!


shutterstock_255783625

Ingrediënten vervangen?

Een paar opties om ingrediënten te vervangen:

parmezaan -> goudse kaas
olijf olie -> koolzaadolie
sesamzaadjes -> zonnebloempitjes
courgette -> aubergine
knoflook -> bieslook

shutterstock_185684954

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.