10 min, 589 calorieën, 1 portie
Proteïne
20 gr
Vet
38 gr
Koolhydraten
41 gr
Ingrediënten:
– 2 eetlepel olijfolie (extra vierge)
– 2 hele eieren
– 4 tomaten
– ½ ui (middelgroot)
– 150 gr pepers (alle kleuren , fijngehakt)
– 1 komkommer
– optioneel: 1 theelepel azijn
– optioneel : een klein beetje zout en zwarte peper
– optioneel : 2 teentjes knoflook
Bereiding:
1. Breng een pan water aan de kook op hoog vuur.
2. Verlaag het vuur naar een laag vuur.
3. Voeg de eieren toe en kok 8 tot 10 minuten.
4. Afgieten, en afkoelen in koud water.
5. Was alle groenten.
6. Schil de komkommer en ui en snijd in stukjes. Snijd de tomaat in stukjes.
7. Doe alle groenten in een blender. Voeg knoflook, olijfolie en azijn.
8. Meng alle ingrediënten met een beetje water op volle snelheid.
9. Met zout en peper op smaak toevoegen. Giet de koude soep in een kom en serveren met de gepelde eieren.
Ingrediënten vervangen?
Een paar opties om ingrediënten te vervangen:
olijf olie -> koolzaadolie
Laat een antwoord achter