IngrediëntenChocolade

  • Havermout, 150 gram
  • 3 rijpe banaan
  • 50 gram pure kokosschaafsel
  • 50 gram amandelen
  • 20 gram hele cranberry’s
  • 75 gram pure chocolade (min. 70% cacao),
  • 2 theelepels kaneel
  • 1 eetlepel biologische honing
  • 1 theelepel bakpoeder

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de bananen of maak ze fijn in een keukenmachine. Hak de chocolade en de amandelen fijn, zodat je wat kleinere stukjes hebt. Voeg deze samen met de overige ingrediënten toe aan de bananen en meng het tot een geheel. Schep daarna bolletjes van het beslag op een met bakpapier bekleden bakplaat en druk dit plat totdat je koeken van de gewenste grootte hebt. De koeken zijn in ongeveer 15 minuten mooi goudbruin en super te eten als tussendoortje of als ontbijt wanneer je een keer haast hebt. Maximaal twee dagen te bewaren.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.